Welkom » steden » PORT OF ROTTERDAM-360 Gr.

PORT OF ROTTERDAM

DIT IS EEN VIRTUELE TOUR DOOR DE ROTTERDAMSE HAVEN

Ruim 42 kilometer aan havengebied bekijken van achter uw bureau:

in de grootste haven van Europa is dat mogelijk. In samenwerking met Skycap lanceert het Havenbedrijf Rotterdam Port360: een virtuele tour door de Rotterdamse haven. De manier om de haven op innovatieve wijze te ontdekken.

KLIK OP DE LINK HIER ONDER OM DE TOUR TE STARTEN EN WENSEN U VEEL KIJK PLEZIER

Virtuele tour havengebied Rotterdam

 

De haven van Rotterdam is de eerste haven ter wereld die u virtueel kunt bekijken. Port360 biedt een uniek perspectief op de haven. Middels 15 unieke 360 graden luchtfoto’s is het havengebied vastgelegd. Voortaan is het mogelijk om de Rotterdamse haven overal ter wereld te bekijken. Scholieren en studenten ontdekken vanuit het klaslokaal de grootsheid van de haven. En in de toekomst zien potentiële investeerders en klanten in één opslag welke plots beschikbaar zijn.

 

Eindeloze mogelijkheden
Het Havenbedrijf werkt momenteel aan de ontwikkeling van Port360. In de tour kan informatie worden opgenomen over diepgang op elke locatie in de haven, bedrijven in de haven kunnen de tour gebruiken als etalage voor hun diensten en toeristen zien in één opslag wat er te beleven is in de haven. Welke informatie wilt u zien tijdens de 360° tour? Laat het de redactie weten!

Havenbedrijf Rotterdam heeft de ambitie om de slimste haven te zijn.

De ontwikkeling van een 360° virtual reality tour past hier perfect bij Port360 is een samenwerking van het Havenbedrijf Rotterdam en de Rotterdamse start-up Skycap. Om innovatie te bevorderen, zet het Havenbedrijf vol in op het aantrekken van start-ups die vanuit de haven van Rotterdam de wereld veroveren.