Welkom » steden » Ufo boven Rotterdam

Ufo boven rotterdam

Een Ufo boven Rotterdam

Inderdaad een Ufo boven Rotterdam en zeg niet dat het niet waar is want ik heb hem zelf gezien en sterker nog ik heb er in gezeten en er nog fantastisch gegeten ook. U kunt hem zelf ook zien en als u wilt kunt u er ook eten.

Deze Ufo is een draaiend restaurant op 43 meter hoogte en staat aan de Doklaan 40 op Rotterdam Zuid. Vanaf deze hoogte heeft u een fantastisch uitzicht over heel Rotterdam, de Ufo draait 360 graden in 45 minuten. Vooral ’s-avonds heb je een fantastisch uitzicht over de stad met al zijn lichtjes.

De Ufo is een onderdeel van het door de bekende ondernemer Hennie van der Most gebouwde Attractiepark Rotterdam op het voormalige terrein van de AVR-afvalverwerking in Charlois. De Ufo toren werd ook door hem bedacht en gemaakt. Hij is eveneens de eigenaar van deze Ufo toren en bezit ook enkele pretparken, waaronder: Nordsee-Spielstadt Wangerland (Duitsland), Wonderland Kalkar (Duitsland), Attractiepark Rotterdam (Nederland) en het voormalige Speelstad Oranje (Nederland).

Boven in het draaiende restaurant is plaats voor 66 gasten. In het restaurant kun je zowel ontbijt, lunch, high tea alsook de grill gourmet arrangementen gebruiken en allemaal in buffetvorm met all inclusive prijzen, wat betekent dat het inclusief dranken is, koffie, frisdrank, wijn en bier. Ik kan u dit concept van harte aanbevelen en het is zeer relaxt en spectaculair. De openingstijden zijn vanaf  8 uur ’s morgens tot 21.00 uur. Naast het torenhoge draaiende restaurant zijn er op de begane grond ook twee restaurants die plaats bieden aan 56 personen per zaal en er is een groot terras waar ook nog eens 100 plaatsen zijn. Hier kan men eveneens koffie met gebak of een lichte maaltijd gebruiken. Er is volop gratis parkeer gelegenheid aanwezig direct naast de toren.
Wie meer informatie wilt over de restauranttoren kan terecht op www.uforestaurant.nl.